Tuesday, March 27, 2012

Inscrieri Targ Handmade

Avem placerea de a va invita la prima editie a targului de produse handmade organizat de SSUB. Acesta se va desfasura la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti (Bd. M. Kogălniceanu 36-46 Sector 5, Bucureşti), in perioada 11 - 13 aprilie 2012, intre orele 10.00 si 20.00.


SSUB (Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti) este o asociatie ce isi desfasoara activitatea in scopul promovarii si apararii drepturilor si intereselor profesionale, sociale si culturale ale membrilor sai, precum si a satisfacerii nevoilor acestora in domeniile: stiintific, cultural ,social, civic, etc.


Mentionam faptul ca acest targ este in scop caritabil si o parte din bani se vor folosi pentru a ajuta persoanele care nu au o situatie financiara deloc buna si chiar au nevoie de ajutor. (orice ajutor din parte voastra este mai mult decat binevenit – jucarii, hainute, lucruri pe care nu le mai folositi)


Cei care doresc sa-si etaleze creativitatea in cadrul primei editii a expozitiei cu vanzare, se pot inscrie printr-un e-mail la adresa: elena_nicuu@yahoo.com care sa contina urmatoarele:
- o scurta prezentare a ta si a produselor tale.
- un link spre creatiile tale
- numele, e-mail si un nr. de telefon
- necesitatile de spatiu


Taxa de participare: 40 Ron pe zi.


Spațiu per expozant: 2 metrii patrati


Promovare:

- mediul online (facebook, bloguri, toate site-urile de publicitate) – acestea vor fii afisate si pe flyer-ul de prezentare
- prezentare in cadrul site-urilor partenere
- afise lipite in spatii centrale
- flyere ce vor fii impartite in zona universitatii si parcul Cismigiu


Alte detalii:

- Fiecare participant va veni cu propriile materiale de expunere (scaune, chevalete, masute ş.a)
- Creatiile expozantilor vor aparea pe pagina organizatorilor pentru a putea fii vizualizate si astfel, se vor promova blogurile/site-urile acestora.Pentru a mentine calitatea evenimentului, selectia participantilor se va face dupa anumite reguli. Validarea inscrierii se va face doar in cazul in care lucrarile se incadreaza intr-una din categoriile acceptate de catre organizatori pentru aceasta editie: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramica pictata, sticla pictata, lumanari parfumate, agende, jurnale, felicitari, tricotaje, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii.


Cu siguranta veti avea parte si de alte surprize si de o atmosfera ca de primavara. :)


Va asteptam cu drag!
Pentru mai multe detalii si alte intrebari ne puteti contacta la nr. de tel:


0727 325 322 – Elena
0764 783 264 - Claudia

2 comments:

 1. Felicitari pentru idee, spor si succes tuturor!

  ReplyDelete
 2. Multumesc frumos! A iesit chiar dragut! :)
  Vor urma si altele la care te astept sa ni te alaturi... ne gandim sa fie prin iunie....poate chiar de ziua copilului. :D

  (imi cer scuze pentru raspunsul intarziat)

  o zi cat mai frumoasa!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...